ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Προτάσεις Απόδρασης
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ

RAFTING-KAYAK ΣΤΟΝ ΕΥΗΝΟ

Αφετηρία:Χάνι Μπανιά(1 ώρα & 40 λεπτά από Άνω Χώρα) – Βαθμός δυσκολίας:Μέτριος


Για τους λάτρεις της φύσης και των υπαίθριων σπορ, σε συνεργασία με τοπικό συνεργάτη και κατόπιν πρότερης συνεννόησης, εκπαιδευμένοι έμπειροι οδηγοί αναλαμβάνουν να σας μυήσουν στο ράφτινγκ.

Ο Εύηνος έχει μυήσει πολλούς rafters στις ποτάμιες περιπέτειες του. Η κατάβαση ξεκινά από το γεφύρι των Πόρων και καταλήγει στη γέφυρα της Βλαχομάντρας αφού διασχίσει μια πορεία μέσα στο φαράγγι. Σε κάποια σημεία το ποτάμι σχηματίζει μικρές αμμουδιές στις όχθες του.

Ο αριθμός των επιβατών καθορίζεται από το μέγεθος της βάρκας, αλλά συνήθως είναι εως 8 άτομα μαζί με τον οδηγό. Το rafting είναι ένα πολύ κοινωνικό άθλημα που φέρνει τον άνθρωπο σε επαφή με το παρθένο φυσικό περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα ασκείται και διασκεδάζει. Πρίν την κατάβαση θα προηγηθεί σχετικό μάθημα απο τον εκάστοτε οδηγό της βάρκας που θα κάνετε την κατάβαση.

Τον απαραίτητο εξοπλισμό κράνος, σωσίβια κ.λ.π τα παρέχει ο τοπικός συνεργάτης μας. Τα πράγματα που θα χρειαστείτε να έχετε εσείς μαζί σας είναι μαγιό, πετσέτα και αθλητικά παπούτσια. Ο ποταμός Εύηνος είναι ιδανικός ποταμός για εκείνους οι οποίοι είναι αρχάριοι και το κάνουν για πρώτη φορά. Σχεδόν όλοι από 8-9 χρονών και πάνω θεωρούνται ικανοί. Το ράφτινγκ δεν απαιτεί ιδιαίτερη φυσική κατάσταση. Υποχρεωτική είναι όμως η γνώση κολύμβησης από όλους.
Share3
Tweet
Pin
+1
ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ?
Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ τον Οδηγό Δραστηριοτήτων
(πεζοπορία, ορειβασία, mountain bike) και...φύγαμε!!
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
E-MAIL*